NT plėtros bendrovė „Hanner“ sutarė su SEB dėl 20 mln. eurų paskolos

SEB bankas sutiko skolinti 20 mln. eurų tvaraus biurų pastato „City“ finansavimui. Žalioji paskola sudaryta su „Hanner“ grupės įmone „NT plėtros fondas“.

bendradarbiavimas23Asociatyvi nuotrauka iš pixabay.com

„Plečiame bendradarbiavimą su vienu didžiausių nekilnojamojo turto vystytoju regione „Hanner“. Sudarytas sandoris rodo, kad abu verslo partneriai turi panašų supratimą apie biurų tvarumą ir aplinkosaugą, – sako Artūras Vingrys, SEB banko Verslo klientų ir institucijų departamento direktorius. – Ši partnerystė padės vystytojui užtikrinti sėkmingą šios įmonių grupės projektų plėtrą Lietuvoje ir užsienyje ir toliau įgyvendinti kitas tvarias investicijas, o bankas prisidės įgyvendinant svarbų pokytį nekilnojamojo turto rinkoje ir užtikrins savo lyderystę šioje srityje. Mūsų siekis remti tvarią verslo praktiką, skatinti verslą peržiūrėti savo veiklą ir rūpintis jos tvarumu yra strateginis ir ilgalaikis“.

„Tvaraus nekilnojamojo turto plėtra Centrinės Europos regione yra vienas iš mūsų tikslų, tad pasirinkome finansavimo partnerius, kurie į žaliųjų nekilnojamojo turto projektų plėtrą žiūri iš ilgalaikės perspektyvos. Ši žalioji paskola ir bendradarbiavimas su SEB atveria galimybes plėsti investicijas Lietuvoje ir Lenkijoje, – sako „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

SEB bankas įgyvendina savo tvarumo strategiją teikdamas paskolas tvariai veikti siekiančioms įmonėms ir finansuodamas žaliuosius pokyčius skatinančius projektus, konsultuodamas klientus apie žaliąsias galimybes versle ir kurdamas tvarias investicijų paslaugas.

Top