„Finpro“ kredito rizikos vadovo pareigas užėmė Marijus Venckūnas

Prie alternatyvaus finansuotojo „Finpro“ prisijungė naujas narys – Marijus Venckūnas. Finansų sektoriuje beveik 3 dešimtmečius dirbantis specialistas užims kredito rizikos vadovo pareigas.

Marijus VenckūnasNuotrauka: „Finpro“ kredito rizikos vadovas Marijus Venckūnas © „Finpro“

Nuo 1994-ųjų bankininkystės sektoriuje dirbti pradėjęs Marijus Venckūnas karjeros laiptais lipo didžiausiuose Lietuvos bankuose. Jis savo karjerą pradėjo SEB banke, vėliau – Šiaulių banke dirbo verslo klientų vakarų regiono vadovu. Medicinos banke vadovavo Klaipėdos regionui.

„Būsiu atsakingas už projektų tikrinimą ir priimsiu sprendimus dėl kredito suteikimo. Eidamas naujas pareigas dalinsiuosi geriausia praktika ir patirtimi, kurią įgijau per daug metų šioje srityje. Įmonėje planuoju palengvinti sprendimų priėmimo eigą, pagerinti kokybę. Taip pat užtikrinsiu, kad paruošta medžiaga kolegoms palengvintų sprendimų priėmimą bei supaprastinsiu ir struktūrizuosiu kredito suteikimo vertinimo eigą“, – sakė M. Venckūnas.

Finpro“ naująjį rizikos vadovą sužavėjo šauniu kolektyvu ir tuo, kad įmonė sparčiai auga: „Naujas karjeros etapas man, kaip specialistui, suteikia daugiau galimybių ir iššūkių. Mano nuomone, dirbti banke, kuriame visi procesai  jau organizuoti, nėra taip įdomu. „Finpro“ sparčiai auga, todėl yra daug galimybių savirealizacijai, geriausių praktikų ir idėjų  pritaikymui.“

2021 m. kovą veiklą pradėjęs alternatyvus finansuotojas „Finpro“ – daugiau nei 20 metų patirtį finansų sektoriuje turinti komanda, kuri žinias apie finansavimą kaupė didžiausiuose Lietuvos bankuose. „Finpro“ finansuoja verslą nuo 10 tūkst. iki 500 tūkst. eurų.

Top