„Luminor“ banke sąskaitą vaikui galima atidaryti virtualiai

„Luminor“ yra vienas pirmųjų bankų Baltijos šalyse, savo klientams pasiūlęs galimybę lengvai ir greitai atsidaryti sąskaitą vaikui net ir nevykstant į banko skyrių, o tiesiog pasinaudojant interneto banku.

kompiuterismacbookAsociatyvi nuotrauka iš pixabay.com

Kiekvienas „Luminor“ klientas gali susikurti savo vaikui banko sąskaitą virtualiai, nevykdamas į aptarnavimo centrus. Tam pakanka internetu užpildyti anketą ir ją pasirašyti skaitmeniniu būdu per interneto banką. Toks sąskaitos vaikui atidarymas yra nemokamas, taip pat galima vaikui užsakyti ir „Luminor“ banko debetinę kortelę.

Pasak „Luminor“ mažmeninės bankininkystės vadovės Lietuvoje Giedrės Blazgienės, asmeninės sąskaitos atidarymas yra gera proga pradėti mokyti vaiką finansinio raštingumo ir atsakingumo.

„Vaikas, turėdamas banko sąskaitą, pats gali pasitikrinti sąskaitos likutį, atsiskaityti kortele, pats išsigryninti pinigus, priminti banko kortelės PIN kodą interneto banke. Finansų valdymas jauniesiems klientams gali būti nepažįstama teritorija, tad su asmenine banko sąskaita ir kortele atsiranda proga pamokyti vaiką valdyti pinigus ir naudotis banko paslaugomis. “, – sako G. Blazgienė.

Pradėjus teikti naują paslaugą, kuri leidžia vaiko sąskaitą atidaryti kur kas greičiau ir patogiau, „Luminor“ bankas naujiems savo klientams dovanoja nemokamą draudimą nuo nelaimingų atsitikimų. Visi, kurie nuo gegužės 16 d. iki birželio 24 d. užsisakys „Luminor“ banko diabetinę kortelę savo vaikui, gaus nemokamą trijų mėnesių vaiko draudimą. Tai ypač aktualu artėjant vasarai, kuomet vaikai daugiau juda, keliauja ar sportuoja.

„Luminor“ banko klientas, užpildęs anketą interneto banke, vaikui iki 17 metų gali lengvai ir patogiai atsidaryti sąskaitą ir užsakyti „Luminor“ debeto kortelę. Jaunuoliai nuo 18 metų „Luminor“ banke gali atsidaryti sąskaitą patys, neapsilankę banko skyriuje, pakanka vien paskambinti į banką vaizdo skambučiu. Vaikams ir jaunimui nuo 6 iki 21 metų „Luminor“ debetinė kortelė yra nemokama, jai netaikomas joks mėnesio mokestis.

Top