"Revolut bank" oficialiai pradėjo veiklą Lietuvoje

Nuo šios daugaiu kaip 300 tūkst. Lietuvoje esančių "Revolut" klientų galės naudotis banko sąskaita. O netrukus startuos ir savo vaikams pinigus leisianti pervesti "Revolut Junior"

revolutNuotrauka: © Revolut

Esami klientai, kuriems paslaugas iki šiol teikė elektroninių pinigų įstaigos licenciją turinti Lietuvoje registruota įmonė „Revolut Payments”, galės pasirinkti perkelti savo sąskaitos likutį į “Revolut Bank”. Naujai programėlėje užsiregistravę klientai taip pat automatiškai gaus pasiūlymą tapti ir banko klientais, teigiama “Revolut Bank” pranešime.

Artimiausiuose “Revolut Bank” planuose - vartojimo paskolų teikimas ir kreditinės kortelės, o vasarą - banko paslaugų plėtra į kitas Europos šalis. Lietuvos klientams netrukus bus pristatyta ir „Revolut Junior” programėlės versija, kuri leis atidaryti sąskaitas savo vaikams tarp 7-ių ir 17-os metų amžiaus. 

„Revolut” įmonių grupei banko licenciją 2018-ų metų pabaigoje suteikė Europos Centrinis Bankas, Lietuvos banko teikimu. 2019-ųjų birželį „Revolut Bank” vadovu paskirtas Virgilijus Mirkės, sukaupęs 25-ių metų patirtį finansų sektoriuje.

„Revolut“ visame pasaulyje turi per 9 mln. klientų, bendrovės paslaugomis Lietuvoje naudojasi apie 300 tūkst. klientų. 

Top