„Citadele“ bankas pristato naujas mokėjimo korteles

„Citadele“ bankas Baltijos šalyse pradės leisti naujo dizaino mokėjimo korteles, pagamintas iš 95 proc. perdirbto plastiko. Naujos kortelės turės papildomų funkcijų, kurios leis kortele patogiai naudotis ir regos negalią turintiems žmonėms. 

naujos citadele kortelesNuotrauka: Naujos „Citadele“ kortelės ir Rūta Ežerskienė © „Citadele“

Klientai, norintys gauti naują mokėjimo kortelę, vietoje dabartinių X kortelių galės rinktis vieną iš trijų lygių C („Citadele“) kortelių: „C smart“, „C supreme“ arba „C prime“. Kortelės turės ne tik atnaujintą dizainą, bet ir papildomą funkcionalumą. 

„Patobulinome naujas mokėjimo korteles, papildydami jas naujais, klientams svarbiais sprendimais. Kortelės iš perdirbtų medžiagų yra draugiškesnės aplinkai, o kortelių šone įkomponuota įpjova vyresnio amžiaus žmonėms bei žmonėms su regėjimo negalia padės suprasti, kaip teisingai įdėti kortelę į bankomatą ar mokėjimo terminalą.Taip pat kortelės turi Brailio raštu įkomponuotus pavadinimus, kas leis mokėjimo korteles atskirti lengviau, jei jų žmogus turi kelias. Renkantis kortelę, pirmiausia kviečiame atkreipti dėmesį į kortelių lygių privalumus ir įvertinti, kokių paslaugų jums reikia“, – sako banko „Citadele“ valdybos narė, atsakinga už mažmeninę prekybą, Rūta Ežerskienė. 

Su šiuo pokyčiu kortelių kaina nesikeis. Klientai, kurių X kortelės dar galioja, neprivalo skubėti jų pasikeisti į naujas C korteles – turima X kortele bus galima naudotis iki ant kortelės nurodytos galiojimo datos. 

„Citadele“ bankas kasmet klientams Baltijos šalyse išduoda apie 200 000 mokėjimo kortelių. Naujoms kortelėms naudojamas perdirbtas plastikas žymiai sumažins kenksmingų emisijų kiekį gamybos procese. Kaip ir anksčiau, naujosios kortelės taip pat bus gaminamos Ukrainoje.

Top