Medicinos bankas finansuoja automobilių priežiūros infrastruktūrą: 1,1 mln. eurų paskolino „RS service“

Medicinos bankas prisidės prie automobilių priežiūros bei remonto infrastruktūros plėtros Vilniuje. Bankas įmonei „RS service“ suteikė 1,1 mln. eurų paskolą naujo automobilių serviso statybai Vilniaus automobilių miestelyje Ukmergės gatvėje, bendrovei veiklą iškeliant iš Šiaurės miestelio.

Image 04Nuotrauka: „RS service“ pastatas © Projektuotojų vizualizacija

Anot Medicinos banko Verslo tarnybos direktoriaus Juliaus Ivaškos, bankui šis projektas yra naujas dar 2018 metais prasidėjusio bendradarbiavimo etapas.

„Esame Lietuvos kapitalo bankas, kuris mažesniems verslams skiria ne mažiau dėmesio, nei dideliems. Sostinės rajonai ir jų kvartalai keičiasi, pasirinkdami savo plėtros kryptį.

Neabejojame, kad „RS service“ persikėlus į automobilių prekybos bei priežiūros centru tapusią vietą, įmonė galės maksimaliai išnaudoti atsiveriančias automobilių klasterio perspektyvas“, – sako J. Ivaška.

Šiuo metu Šiaurės miestelyje „RS service“ bendrovė, kuri specializuojasi „Renault“ ir „Dacia“ automobilių priežiūroje, dirba 365 kvadratinių metrų ploto patalpose. Naujojo serviso plotas sieks 1,86 tūkst. kvadratinių metrų, jis turėtų pradėti veikti 2023 metų pabaigoje.

Pasak „RS service“ vadovo Andriaus Burneikos, Šiaurės miestelis keičiasi, pamažu atsisakydamas techninių paslaugų automobiliams nišos: čia ėmė dominuoti gyvenamoji statyba, prekybos bei pramogų paslaugos.

„Šioje miesto dalyje automobilių servisų skaičius mažėja ir tai normalu, nes nekilnojamojo turto plėtotojai pasirinko kitokią strateginę kryptį. Mes taip pat žinojome, kad dabartinėje vietoje iš esmės neturėsime galimybių plėstis, todėl tam ruošėmės.

Pirmiausiai investavome į žemės sklypo įsigijimą, o šiemet turėtų pradėti veikti ir naujasis mūsų automobilių servisas, kuris ne tik padidins darbo erdvę ir sudarys patogesnes sąlygas darbuotojams, bet ir leis mums teikti papildomas paslaugas, tarp kurių – padangų saugojimo galimybė“, – sako jis.

A. Burneika prognozuoja, kad netoli žinomų automobilių prekybos centrų įsikūręs servisas galės geriau išnaudoti klientų srauto specifiką, aptarnauti daugiau didesnių automobilių, taip pat pavyks išsaugoti ir dabartinius klientus.

„Mes ir toliau išlaikysime savo specializaciją aptarnaudami „Renault“ bei „Dacia“ automobilius. Ilgametė mūsų patirtis rodo, kad susitelkiant į konkrečių markių transporto priemonių remontą, atliekamų darbų kokybė yra didžiausia.  Esame pasiruošę žengti į naują veiklos etapą, pasinaudodami naujomis galimybėmis“, – teigia įmonės vadovas.

Medicinos bankas šiais metais siekia tvaraus pajamų augimo didindamas tiek fizinių, tiek ir verslo klientų finansavimo apimtis.

Top