„Paysera“ pradeda siūlyti pervedimus JAV doleriais į Kiniją

„Paysera“, viena ilgiausiai veikiančių finansinių technologijų bendrovių Baltijos šalyse, artėjant Kalėdinės prekybos laikotarpiui pasiūlė verslui už prekes, žaliavas ir technologijas, atkeliaujančias iš Kinijos, su šios šalies gamintojais ir tiekėjais atsiskaityti JAV doleriais. 

paysera naujasNuotrauka: Paysera

„Kinija ir JAV yra pagrindinės Europos Sąjungos prekybos partnerės, todėl pinigų koridoriai iš Europos į šias valstybes svarbūs verslui, kuris perka prekes, technologijas ar komponentus gamybai. Pervedimus JAV doleriais į JAV mes palaikėme ir iki šiol, o nuo šiol turime ką pasiūlyti ir importuojantiems iš Kinijos”, – sako Gintautas Mežetis, „Paysera LT“ generalinis direktorius. 

Galimybė siųsti JAV dolerius į Kiniją atsirado bendrovei pasiekus susitarimą su tarptautine finansinių paslaugų platforma „Airwallex“ bei atlikus šios platformos integraciją.    

ES duomenimis, 2019 m. ES importas iš Kinijos siekė 363 mlrd. EUR, o 2021 m. – 472 mlrd. Eur. Perskaičiavus padieniui, per dieną į ES importuojama Kinijoje pagamintos produkcijos už 1,3 mlrd. Eur.

Top