Medicinos bankas įmonei „Integre Trans“ suteikė 2 mln. eurų lizingo liniją

Lietuvos kapitalo transporto ir logistikos paslaugų įmonė „Integre Trans“ plėsis Europos pervežimų rinkoje didindama transporto priemonių parką ir kurdama naujas darbo vietas. Medicinos bankas įmonei suteikė 2 mln. eurų dydžio lizingo limitą.

Eigintas Vedrickas 1Nuotrauka: „Integre Trans“ finansų direktorius Eigintas Vedrickas © „Integre Trans“

„Integre Trans“ suteiktą finansavimą skirs 66-ioms „Schmitz“ puspriekabėms pirkti, iš jų 15-a jau pasiekė bendrovės transporto parką.

Pasak „Integre Trans“ finansų direktoriaus Eiginto Vedricko, lizingo linija bus išnaudota iki šių metų pabaigos, o dėl plėtros įmonė ketina sukurti apie 100 naujų darbo vietų.

„Kartu bendradarbiaujame jau ne vienerius metus, tad džiaugiamės, kad sėkmingos partnerystės dėka Medicinos bankas sutiko padidinti bendradarbiavimo apimtis ir tikimės, kad ateityje jos ir toliau sėkmingai plėsis“, – sako jis.

Transporto ir logistikos įmonė ketina plėstis Didžiojoje Britanijoje, Italijoje, Beniliukso šalyse – ir siūlydama papildomas galimybes esamiems klientams, ir pritraukdama naujų.

Medicinos banko Komercijos departamento direktorius Julius Ivaška teigia, kad transporto sektorius išlaiko geras plėtros perspektyvas, todėl bankas jo potencialą vertina teigiamai.

„2019 metais prasidėjęs mūsų bendradarbiavimas leidžia gerai pažinti „Integre Trans“ įmonę, todėl jos plėtros, atitinkamai ir finansavimo didinimo sprendimas buvo tik laiko klausimas. Be galo vertiname bendro darbo nuoseklumą ir tikime, kad tai tik vienas iš daugelio jos plėtros etapų“, – tvirtina J. Ivaška.

Pasinaudojusi finansavimu, transporto ir logistikos bendrovė savo puspriekabių parką šiemet padidins iki 1200 ir metų pabaigoje planuoja įdarbinti virš 1500 darbuotojų.

„Integre Trans“ yra transporto ir logistikos paslaugų įmonė, turinti filialus Lietuvoje, Vokietijoje, Prancūzijoj ir Lenkijoje. Įmonė turi diversifikuotą klientų portfelį ir dirba su įvairių sektorių atstovais: pramonės, gamybos, maisto ir gėrimų, farmacijos, mažmeninės ir didmeninės prekybos bei kt.

2021 metais viena didžiausių ir patikimiausių pasaulio verslo tvarumo reitingavimo įmonių „EcoVadis“ Integre Trans įvertino auksiniu medaliu, kuriuo yra apdovanoti tik 5 proc. audituojamų kompanijų aplinkosaugos, darbuotojų ir žmogaus teisių, etikos bei tvarumo srityse.

Top