„Paysera“ pristato naują logotipą, keis vizualinį identitetą

„Paysera“ – viena didžiausių ir ilgiausiai veikiančių Baltijos šalių finansinių technologijų bendrovių – pristato naują logotipą ir šūkį „Viena programėlė – neribotos galimybės“ (angl. One app, endless possibilities). Šiuo pokyčiu ryškinamas paslaugų perkėlimas į superprogramėlę ir geografinė plėtra į globalias rinkas. 

paysera naujasNuotrauka: Naujasis „Paysera“ logotipas © „Paysera“

Ilgai lauktas atsinaujinimas – tai pirmieji žingsniai naujojo vizualinio identiteto link. Naujoji logotipo versija bus diegiama palaipsniui visose „Paysera“ platformose – mobiliojoje programėlėje, internetinėje bankininkystėje, bilietų platinimo platformoje „Paysera Tickets“ ir kitur. Metų eigoje „Paysera“ atnaujins e. parduotuvėms skirtą mokėjimo lango dizainą bei pristatys naują, patogesnę internetinę svetainę. Senojo dizaino mokėjimo kortelės galios iki jose nurodyto termino, tačiau, jei klientai pageidaus, bendrovė sudarys galimybę gauti naujo dizaino kortelę anksčiau. 

„Priežasčių keisti logotipą buvo daugiau nei reikia – mūsų geografija ir tikslai smarkiai išsiplėtė, – pasakoja Justina Šidlauskienė, „Paysera“ Rinkodaros vadovė. – Pirkdami internetu, šį logotipą mato milijonai e. parduotuvių klientų. Mūsų įmonių tinklas Europoje driekiasi per 10 valstybių ir auga.

Darbuotojų turime 4-uose žemynuose, o jei pirštu besite į pasaulio žemėlapį, greičiausiai pataikysite į ten, kur jau turime klientų. Galiausiai, darome ryškų posūkį programėlės koncepcijoje. Nuo pervedimams ir mokėjimams skirtos aplikacijos pereiname prie superprogramėlės – vienos platformos, kurioje galėsite apmokėti už automobilio parkavimą, investuoti į NT projektus, išsikviesti kurjerį paimti siuntinio ir daugiau“. 

Į naująjį „Paysera“ logotipą jo kūrėjas grafikos dizaineris Deividas Bielskis įvedė naują simbolį – stilizuotą „P“ raidę, tarsi aliuziją į pokalbio (angl. chat) ikonėlę, kuri tuo pačiu primena žemėlapiuose naudojamą vietos žymeklį (angl. location pin).

„Pokalbio ikonėlė simbolizuoja dialogą su verslu ir jį kuriančiais žmonėmis. Tai vizualine kalba ištartas pažadas išklausyti, o svarbiausia, išgirsti klientus, su kuriais bendraujame 16 kalbų, iš jų angliškai 24/7. 

„P“ ikonos užuomina į vietos žymeklį simbolizuoja mūsų finansinių paslaugų globalumą su lokalioms bendrovėms būdingu atidumu – t.y. nors esame tarptautinis „fintech“, tačiau norime, kad „Paysera“ prekės ženklą į skirtingas šalis vestų vietiniai verslininkai, kurie geriausiai išmano tos šalies mentalitetą bei tiksliai žino vietinės  rinkos lūkesčius finansinėms bei susijusioms paslaugoms”, – teigia „Paysera“ Rinkodaros vadovė.  

Kuriant logotipą buvo visiškai atnaujintas jo koloritas. Įvestos naujos spalvos – sodri mėlyna ir žydra, žyminčios solidumą, stabilumą bei pabrėžiančios ilgametę įmonės patirtį. Pasirinkta žalia žymi bendrovės dėmesį tvariems sprendimams.

Top