„Citadele“ banko klientai galės naudotis ir „Google Pay“

„Citadele“ į savo inovatyvių mokėjimo sprendimų puokštę įtraukė „Google Pay“. Visos „Citadele“ bank X mokėjimo kortelės gali būti susietos su šiuo mokėjimo sprendimu. 

atsiskaitymas telefonuAsociatyvi nuotrauka iš pixabay.com

„Tai dar vienas žingsnis siekiant užtikrinti gyventojams greitesnių, patogesnių ir saugesnių mokėjimo atsiskaitymų būdų mobiliaisiais įrenginiais pasirinkimą. Taigi nuo šiol mūsų klientams, besinaudojantiems tiek „Android“, tiek „iOS“ mobiliaisiais įrenginiais, bus prieinami visame pasaulyje žinomi ir sparčiai populiarėjantys mokėjimo būdai“, – sako už mažmeninės bankininkystės paslaugas atsakinga „Citadele“ banko valdybos narė Rūta Ežerskienė.

Pasak jos, „Citadele“ buvo pirmasis bankas Baltijos šalyse 2018 m. pasiūlęs klientams bekontakčių mokėjimų galimybę įrenginiuose su „Android“ operacine sistema.

Naujasis sprendimas leis bekontakčiu būdu atsiskaityti telefonu ar išmaniuoju laikrodžiu su „Android“ operacine sistema visose fizinėse prekybos vietose, kurios sudaro galimybę atsiskaityti bekontakčiu būdu. „Google Pay“ atliekamų operacijų limitai yra tokie patys kaip ir su „Google Pay“ susietos fizinės kortelės.

„Google Pay“ taip pat užtikrina greitą ir saugų atsiskaitymo būdą internetu – atsiskaitant tokiu būdu sutaupoma laiko, nes žmogui nebereikia kaskart apsiperkant įvedinėti atsiskaitymo ir pirkinio pristatymo duomenų.

„Google Pay“ galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ programėlių parduotuvės.

Išsamiau skaitykite čia.

Top