Viešbučių rezervavimo rinkon žengia naujas dalyvis - „Revolut“

Finansinių technologijų kompanija „Revolut“ pristatė paslaugą „Stays“, kuria galima užsakyti nakvynę ir iš karto susigrąžinti 10 procentų užsakymo sumos atgal į „Revolut“ sąskaitą

Revolut StaysNuotrauka: Revolut Stays © Revolut

Nauja paslauga – tai dar vienas svarbus žingsnis „Revolut“ įgyvendinant savo viziją – sukurti pirmąją pasaulinę finansų superprogramėlę.

„Stays“ leidžia vartotojams atostogų nakvyne pasirūpinti ten pat, kur jie tvarko savo finansus – tiesiogiai „Revolut“ programėlėje. Tai pirmasis tokio tipo platformos pasiūlymas, kuris leis užsisakyti nakvynę be jokių užsakymo mokesčių* bei iškart susigrąžinti iki 10 proc. užsakymo sumos atgal į savo „Revolut“ sąskaitą.

2019 metais, kai dar buvo galima keliauti be apribojimų, „Revolut“ klientas iš Lietuvos viešbučių rezervavimui išleido vidutiniškai 223 eurus, skrydžiams – 212 eurų, o atsiskaitymams užsienio šalyse – 684 eurų. Taigi vien pinigų grąžinimas rezervuojant nakvynę per „Revolut“  klientui Lietuvoje leis sutaupyti vidutiniškai 22 eurus per metus, o iš viso nakvynes užsakantiems lietuviams „Revolut“ sugrąžins per 1,7 mln. eurų**.

„Pasauliui po truputį pradedant atsiverti, matome, kad visi trokšta vėl keliauti, nesvarbu, ar tai būtų Palanga, ar Maljorka. Mes sukūrėme „Stays“, kad žmonėms būtų lengviau rasti ir užsisakyti puikias atostogas, jų trokštamoje vietoje. Po pusantrų metų nesibaigiančių ribojimų ir uždarymų norime suteikti žmonėms daugiau vertės keliaujant. Žengdamas į šią rinką „Revolut“ tampa dar patrauklesniu įrankiu keliaujantiems”, – sako Marselis Nikajus, „Revolut“ taupymo ir gyvenimo būdo paslaugų vadovas.

„Revolut“ klientai Lietuvoje programėlėje jau gali rinktis nakvynės vietas visame pasaulyje, nuo pigių nakvynės namų su pusryčiais iki unikalių namelių ar prabangiausių viešbučių. Ateityje „Revolut“ planuoja papildyti pasiūlymą ir kitomis su kelionėmis susijusiomis paslaugomis, pvz. skrydžių, automobilių, ekskursijų rezervavimu.

***

*„Revolut“ netaikys jokių užsakymo mokesčių, tačiau kartais juos gali taikyti apgyvendinimo paslaugų teikėjai.

** Prognozuojama darant prielaidą, kad 25 proc. „Revolut“ klientų Lietuvoje pasinaudos pasiūlymu.

***

„Revolut“ viena programėlė, viskas apie pinigus

„Revolut“ kuria pirmąją pasaulinę finansų superprogramėlę. 2015 m. finansinių technologijų įmonė pradėjo savo veiklą Jungtinėje Karalystėje, pasiūliusi pinigų pervedimo ir valiutų keitimo paslaugas. Šiandien daugiau nei 16 milijonų „Revolut“ klientų visame pasaulyje naudojasi dešimtimis pažangių finansinių paslaugų, kas mėnesį atlikdami daugiau nei 150 mln. transakcijų. Privatiems ir verslo klientams įmonė padeda palaikyti finansų discipliną, leidžia efektyviau kontroliuoti savo išlaidas ir sklandžiai atlikti pervedimus visame pasaulyje.

www.revolut.com 

Pasiteiravimui

Ingrida Daunaravičienė | Komunikacijos vadovė Baltijos šalyse | +370 662 22870 | Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Top