Citadele pristato dar vieną prietaisą mokėjimams

Kol kas tik Latvijoje siūlomas naujas mokėjimo sprendimas. Bekontakčio atsiskaitymo laikais jau galima atsiskaityti kortele, telefonu ir laikrodžiu. CItadale siūlo mokėjimus atlikti ir mokėjimo žiedu.

 ciringNuotrauka: © Citadele

Pasak banko atstovų, bekontakčių atsiskaitymų skaičius per pastaruosius metus gerokai padidėjo ir jie šiuo metu sudaro 71 proc. visų „Citadele“ klientų atliekamų mokėjimų, o mokėjimo žiedas taps dar vienu prietaisu, kuris leis greitai ir saugiai sumokėti už pirkinius vienu rankos judėsiu.

Atsiskaitymams naudojant žiedą, kaip ir kitų rūšių bekontakčių atsiskaitymų atveju, PIN kodo nereikės įvesti, jeigu suma nesieks 50 eurų.

„Žiedas, kaip mokėjimo priemonė, pasaulyje nebėra naujovė, tačiau Baltijos šalyse nė vienas bankas kol kas nebuvo suinteresuotas pasiūlyti savo klientams šį mokėjimo būdą. Reikia pripažinti, jog iš pradžių to neplanavome daryti ir mes, nes manėme, jog turimas mokėjimo priemonių asortimentas yra pakankamai platus. Tačiau kai žiedais pradėjo naudotis banko darbuotojai, pamatėme, jog tai labai sudomino klientus, ir pasirūpinome, kad kiekvienas kredito kortelės X naudotojas turėtų galimybę užsisakyti mokėjimo žiedą. Kiekvienas žiedas gaminamas individualiai, kliento pasirinkto dydžio ir spalvos“, – pareiškė „Citadele“ mokėjimo kortelių ir mokėjimų skyriaus vadovas Andris Lazdinis.

„Citadele“ jau priima paraiškas iš norinčiųjų gauti naują prietaisą, tačiau, atsižvelgiant į žiedo gamybai reikalingą laiką, klientams teks šiek tiek palaukti.

Žiedas bus susietas su „Citadele“ mobiliąja programėle, kurioje klientas galės keisti PIN kodą, blokuoti galimybę atlikti mokėjimus, peržiūrėti atliktas operacijas, taip pat pasirinkti aptarnavimo regioną.

Žiedas gaminamas iš vandeniui atsparios ir tvirtos keramikos, kuri nebijo nei įbrėžimų, nei drėgmės, pranešė bankas.

Top