Naujas pinigų pervedimo startuolis žengia į rinką savo pajamas aukodamas socialinei akcijai

turbotransfersDėka augančio žmonių finansinio sąmoningumo sparčiai populiarėja alternatyvios pinigų pervedimo platformos. Jų populiarumas pirmiausia atsirado tarp užsienyje dirbančių žmonių, kurie siunčia pinigus gimtinėje likusiems artimiesiems ar moka mokesčius. Paskutiniais metais ženkliai auga ir juridinių asmenų, besinaudojančių šiomis paslaugomis, ratas. Vis daugiau žmonių ieško būdų, kaip nepermokėti bankams ir renkasi pervedimus atlikti naudojantis pinigų pervedimo platformomis. Tokios platformos Lietuvoje yra neįtin seniai atsiradusi naujovė, tačiau savo inciatyvumu ir akivaizdžia nauda jos pritraukia vis daugiau vartotojų.

Savo nuomonę apie tarptautinių pervedimų kainas išsakė mokėjimų platformos „TurboTransfers“ plėtros vadovė Inga Lišauskienė -„Tiek versle, tiek privačiame sektoriuje, kiekvienas turėtų išmintingai planuoti savo biudžetą, lėšas paskirstyti pagal prioritetus. Jokie komisiniai mokesčiai nėra ir neturėtų būti prioritetas. Pasirinkimas nemokėti didelių komisinių mokesčių yra viena iš protingo taupymo galimybių. Tai nesumenkina mūsų paslaugų ar produktų kokybės, o sumas, kurias kiekvienas mokėtų bankams, galima panaudoti protingiau – investuoti atgal į verslą„.

Socialiai atsakingas verslas

Yra tokių laikotarpių, kai pelno siekimas neturėtų būti prioritetu. Lietuvoje, tiek verslo senbuviai, tiek ir naujokai, noriai įsitraukia į viešas akcijas, taip parodydami, kad gyvename socialiai atsakingoje visuomenėje, kur ne visada asmeninė nauda yra pati svarbiausia. Neseniai rinkoje pasirodęs startuolis „TurboTransfers“ siūlo ne tik palankias pinigų pervedimo sąlygas, bet ir įsispareigoja per visą šventinį laikotarpį gautą pelną atiduoti sunkiomis sąlygomis augantiems vaikams.

„Pajamas paskirti projektui „Vaikų svajonės“ nusprendėme suvokdami savo socialines atsakomybes ir pareigas. Pasitarę su kolektyvu pasirinkome būtent šį projektą. Kiekvienas darbuotojas įneša indėlį rūpinantis vaikų svajonių išpildymu. Tokie momentai ne tik sustiprina kolegų tarpusavio ryšius, bet ir priverčia mąstyti nesavanaudiškai. Kai gali daryti gera – daryk. Suprantame, kad tiek daug svajonių, be savo klientų pagalbos mums nepavyktų išpildyti. Kiekvienas mūsų klientas, naudodamasis mūsų paslaugomis prisideda prie svajonių pildymo. Visi komisiniai mokesčiai už tarptautinius pervedimus, visą šventinį laikotarpį bus skirti būtent šiam projektui remti“– teigia TurboTransfers plėtros vadovė Inga Lišauskienė.

Į tokias akcijas noriai įsitraukia lietuviai, gyvenantys svetur. Dažnas negalintis grįžti namo per didžiąsias šventes, ieško būdų, kaip prisiminti artimuosius, draugus ir net nepažįstamus žmones, kuriems pagalba yra reikalinga. Kasmet auganti žmonių iniciatyva tokiose akcijose parodo, kaip stipriai žengiame į priekį.

TT Express UAB, naudojanti "TurboTransfers" prekinį ženklą, yra licensijuota ir prižiūrima Lietuvos Banko mokėjimų įstaiga. Pagrindinė įmonės veikla greitų ir pigių tarptautinių piniginių perlaidų vykdymas tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims.