Baltijos rinkos pirmosios išbando tarptautinio prekės ženklo „Creditea“ finansų valdymo programėlę

Spausdinti

Skaitmenines finansines paslaugas „Credit24“ vardu Lietuvoje teikianti įmonė „IPF Digital Lietuva“ vartotojams prisistato su nauja platforma „Creditea“. Klientų patogumui sukurtas ir parankus finansų valdymo įrankis – mobilioji programėlė, suteikianti galimybę patiems atsidaryti sąskaitą ir kontroliuoti išlaidas, užsisakyti kortelę bei, prireikus, naudotis Kredito linija.

povilas girčysNuotrauka „IPF Digital“ grupės generalinis direktorius Povilas Girčys © „IPF Digital“

„IPF Digital“ grupė skaitmenines finansines paslaugas teikia daugiau nei 300 tūkst. klientų visame pasaulyje. Įmonės platformos „Creditea“ Europoje ir Šiaurės Amerikoje vartotojai naudojasi skolinimosi paslauga internetu, bet tik Baltijos šalyse veikia šio prekės ženklo mobilioji programėlė.

„Grupei gavus licenciją teikti mokėjimo ir e-pinigų paslaugas, žengėme savo pirmą žingsnį į FinTech sektorių. Latvijoje „Creditea“ programėlė pasirodė dar praėjusių metų pabaigoje, o Estijoje – šių metų pavasarį. Sėkmingai ją įdiegus kiekvienoje iš šių rinkų atskirai, atėjo metas prisistatyti ir Lietuvos klientams, kurie mus jau puikiai pažįsta „Credit24“ vardu.

Klientai visame pasaulyje reikalauja nuolatinio įmonių prisitaikymo prie jų gyvenimo ritmo ir šiuolaikinių lūkesčių, kurių patys dar net nežino turintys, išpildymo. Todėl savo paslaugoms ir produktams keliame aukščiausius reikalavimus, nuolat analizuojame rinkas ir tobuliname skaitmeninius finansinius įrankius.

Kviesdami savo kasdienius finansus valdyti naujojoje mobiliojoje programėlėje tikimės, kad tiek įprastos piniginės operacijos, tiek paskolų valdymas taps dar skaidresnis, patikimesnis ir patogesnis“, – sako „IPF Digital“ grupės generalinis direktorius Povilas Girčys.

Anot jo, vidutinis grupės klientų paskolų dydis siekia virš 1,2 tūkst. eurų.

„Panašios sumos klientams kartais prireikia ne tik susidūrus su finansinėmis problemomis, bet ir apgalvotai valdant savo kasdienius finansus.

Kad ir kaip bebūtų, visgi ne visos finansinės institucijos aptarnauja tam tikras vartotojų grupes su savo specifiniais poreikiais, o „Creditea“ prekės ženklo išskirtinumu laikome visų be išimties vartotojų įtraukimą.

Stengiamės visapusiškai prisidėti prie gyventojų finansinio stabilumo kūrimo“, – sako P. Girčys ir priduria, kad „Creditea“ mobilioji aplikacija jau yra vienas dažniausiai atsisiunčiamų skaitmeninių finansinių produktų Latvijos ir Estijos rinkose.

Programėlė leidžia nuolat sekti savo išlaidas, realiu laiku gauti priminimus apie sąskaitos likutį. Vartotojai gali užsisakyti korteles, savo funkcija prilygstančias kredito kortelėms, leidžiančiomis atsiskaityti iš savo turimų lėšų arba Kredito linijos be atskiro pinigų persivedimo į savo sąskaitą. Tai papildomas finansinis rezervas, kuris nėra apmokestinamas, kol nėra naudojamas, o palūkanos mokamos tik už panaudotą sumos dalį.

P. Girčys teigia, kad grupė siekia lyderiauti skaitmeninių vartojimo paskolų produktų ir personalizuoto finansinio valdymo sprendimų rinkoje – tiek Lietuvoje, tiek kitose šalyse.

„Lietuvoje su prekės ženklu „Credit24“ sėkmingai veikiame jau 15 metų ir aptarnaujame 20 proc. visos smulkiųjų vartojimo kreditų rinkos, taip pat 8 proc. visos vartojimo kreditų rinkos. Su nauju prekės ženklu tikimės šiuos skaičius tik auginti. Įsitvirtinę su juo Baltijos šalyse, programėlę vėliau ketiname pristatyti Australijai ir Meksikai“, – sako P. Girčys.