„Credit24“ skyrė paramą „Sidabrinei linijai“ ir Lietuvos neįgaliųjų sporto federacijai (LNSF)

Artėjant Kalėdoms ir Naujiesiems metams skaitmeninių finansinių paslaugų įmonė „Credit24“ skyrė 2700 eurų paramą.

credit24Nuotrauka: © Credit24

„Sidabrinėje linijoje“ bendraujančių senolių jau yra daugiau nei 4 700. Pokalbiai su bendraminčiais jiems leidžia vėl jaustis svarbiems ir reikalingiems, o emocinė pagalba suteikia paguodos ir nusiraminimo gyvenimo saulėlydyje.

Nuo 2016-ųjų jau įvyko per 105 000 pokalbių, kurie iš viso truko daugiau nei 2 300 000 minučių arba 38 400 valandų. Tai – geriausias vienišumo mažinimo įrodymas. 1000 eurų, skirtų „Sidabrinei linijai“, atitinka 100 pokalbių arba kassavaitiniams pokalbiams vienai porai net pusę metų.

„Credit24“ valdanti įmonių grupė prieš šventes taip pat paskelbė tikslą – per dvi savaites aštuoniose šalyse dirbantiems darbuotojams vaikščiojant surinkti 10 mln. žingsnių, o galutinį rezultatą paversti parama. Lietuvoje 21 darbuotojas per dvi savaites nužingsniavo net 957 792 žingsnius, tad tai tapo 1700 eurų, kurie simboliškai buvo skirti sportininkams, kuriems šios paramos reikia labiausiai.

„Sveikinu „Credit24“ kolektyvą su šia gražia iniciatyva. Kai galime judėti be apribojimų, neįvertiname šio malonumo, bet tiek aš, tiek dauguma mūsų federacijos narių galime paliudyti, kaip yra svarbu galėti. Dėkoju už skirtą dėmesį Lietuvos neįgaliųjų sporto federacijai. Pažadame, kad gautą paramą naudosime žmonių su fizine negalia labui, padėdami neįgaliųjų sporto klubų nariams ir visiems norintiems sportuoti visoje Lietuvoje įgalinti savo negalią bei siekti didelių tikslų sporte“, – kalbėjo LNSF prezidentas Kęstutis Skučas.

LNSF tikslas propaguoti, plėtoti, organizuoti ir koordinuoti neįgaliųjų, turinčių fizines negalias, kūno kultūrą ir sportą. Kūno kultūros ir sporto pagalba padėti žmonėms su fizine negalia integruotis į visuomenę.

„Credit24“ kasmet prisideda prie socialinių projektų ir akcijų. Įmonė stengiasi ne tik pradžiuginti, bet ir šviesti visuomenę apie asmeninio bei šeimos biudžeto planavimą, vaikų finansinio raštingumo ugdymą ir suvokimą apie finansus, kad jų trūkumas nekeltų bent jau papildomo psichologinio spaudimo ir kuo mažiau kentėtų emocinė sveikata.

Top