„Citadele“ klientai jau gali atsiskaityti naudodami „Garmin“ ir „Fitbit“ įrenginius

Spausdinti

„Citadele“ klientai visose Baltijos šalyse jau gali atsiskaityti „Fitbit“ ir „Garmin“ išmaniaisiais laikrodžiais. Atsiskaitymas naudojantis „Fitbit Pay“ ir „Garmin Pay“ veikia taip pat, kaip atsiskaitymas bekontaktėmis mokėjimo kortelėmis ir veikia visose bekontakčio atsiskaitymo vietose.

Fitbit GarminNuotrauka: Fitbit Garmin © Citadele

Mokėjimai, atliekami naudojantis „Fitbit Pay“ ir „Garmin Pay“ funkcijomis yra ypač saugūs, nes asmeniniai mokėjimo kortelės duomenys nėra saugomi įrenginyje ar naudojamų išmaniųjų įrenginių duomenų bazėse, taip pat jie nėra perduodami trečiosioms šalims. Norėdami aktyvuoti „Fitbit Pay“ arba „Garmin Pay“ funkciją savo įrenginyje, vartotojai prie turimo įrenginio turi pridėti savo „Citadele“ mokėjimo kortelės duomenis.

„Mūsų tikslas yra pasiūlyti klientams geriausius skaitmeninius sprendimus, todėl pristatome dar vieną inovatyvų atsiskaitymo būdą. Esame pirmieji rinkoje, pradėję siūlyti įvairius mobiliuosius atsiskaitymo sprendimus, o dabar džiaugiamės galėdami pristatyti dar vieną mokėjimo būdą, papildantį gausią „Citadele“ atsiskaitymo būdų pasiūlą. Jei turite „Fitbit“ ar „Garmin“ išmanųjį įrenginį, susiekite jį su savo mokėjimo kortele ir išbandykite šią naują mokėjimo galimybę“, – apie naują atsiskaitymo būdą pasakoja „Citadele“ banko mažmeninės bankininkystės paslaugų Baltijos šalyse valdybos narė Rūta Ežerskienė.

Naujasis atsiskaitymo išmaniaisiais laikrodžiais būdas papildo jau ir taip didelį „Citadele“ banko siūlomų mokėjimo sprendimų asortimentą, kuris yra vienas iš didžiausių Baltijos šalyse. Naudodamiesi bekontakčio atsiskaitymo įrenginiais, „Citadele“ klientai gali sumokėti už prekes ir paslaugas naudodami „Apple Pay“, „Fitbit pay“ ir „Garmin Pay“ funkcijas, „Android“ telefonus, išmaniuosius žiedus, apyrankes ar lipdukus.