„EstateGuru“ per „Seedrs“ platformą skelbia apie finansavimo kampaniją, kurios vertė iki 1 milijono eurų

EstateGuru, pirmaujanti europos platforma, skirta trumpalaikėms nekilnojamuoju turtu užtikrintoms paskoloms, per seedrs platformą skelbia apie finansavimo kampaniją, kurios vertė iki 1 milijono eurų.

Sutelktinis finansavimasAsociatyvi nuotrauka iš pixabay.com

  • „EstateGuru“, skatinama nuolat besikeičiančių technologijų, siekia padėti alternatyvaus finansavimo rinkai klestėti. Kiekvienas žmogus nusipelno finansinės laisvės, o verslas - galimybės gauti lankstų ir greitą finansavimą.
  • Įmonę 2013 metais įsteigė nekilnojamojo turto vystytojai ir specialistai, o pagrindinė įmonės misija – padėti verslininkams gauti finansavimą bei pasiūlyti investuotojams visada stabilius investicinius produktus.
  • Nuo 2014-ųjų „EstateGuru“ plėtėsi ir dabar gali pasiūlyti investicijas
    8 - ose šalyse. Per šį laikotarpį suteikta paskolų, kurių bendra vertė viršija 340 milijonus eurų, o 80 000 investuotojų bazei palūkanų mokėjimų už 25 milijonų eurų.

2021 metų gegužės 6 d., Talinas: ​„EstateGuru“, pirmaujanti Europos platforma, skirta trumpalaikėms nekilnojamuoju turtu užtikrintoms paskoloms, per „Seedrs“ platformą šiandien skelbia apie finansavimo etapą, kurio vertė iki 1 milijono eurų. Kampanijos tikslas – finansuoti intensyvius technologijų ir plėtros planus. Pagrindinis „EstateGuru“ tikslas yra sukurti skaitmeninę ekosistemą be sienų, skirtą nekilnojamojo turto finansavimui ir investavimui.

Šių metų gegužės 5 dieną kampanija startavo privačiu rėžimu iš anksto užsiregistravusiems investuotojams, per kelias valandas buvo surinkta 580 000 eurų.

„EstateGuru“ finansuoja projektus, kurie turi tvirtą nekilnojamojo turto užstatą, sudarydama pirmos eilės hipotekas, kad būtų užtikrintas paprastas ir saugus nekilnojamojo turto paskolų finansavimas. Šis modelis ypač naudingas nekilnojamo turto vystytojams, susiduriantiems su standartizuota bankų politika, ir suteikia visiems galimybę investuoti vidutine istorine palūkanų norma – 11,4%. Per visą įmonės istoriją investuotojai nepatyrė kapitalo praradimo. Be to, 41% naujų investuotojų prisijungė pagal rekomendacijas, o 90% - reguliariai investuoja platformoje.

2020 metų birželio mėnesį „EstateGuru“ viršijo savo pirmąjį finansavimo tikslą – 350 tūkst. eurų – net 261%. Šio etapo lėšos buvo panaudotos trijose strateginėse srityse: geografinėje plėtroje, įgyvendinant ambicingą technologijų planą ir plėtojant kapitalo rinkų bei institucinių investicijų sritį. „EstateGuru“ pradėjo vykdyti savo veiklą Suomijoje ir Vokietijoje, įsteigė kapitalo rinkų komandą Amsterdame, integravo „Lemonway“ mokėjimo paslaugų platformą, bei įgyvendino naują automatizuoto kliento profilio patvirtinimo etapą.

Marek Pärtel, „EstateGuru“ generalinis direktorius ir bendraįkūrėjas komentuoja: „Pirminė investuotojų reakcija į šią kampaniją buvo nepaprastai teigiama. Tai parodo mūsų patirtį ir apskritai situaciją rinkoje. Nuo paskutiniojo etapo per „Seedrs“ platformą mes pastebėjome ne tik didelį verslo apimčių augimą, bet ir mūsų procesų kokybės pagerėjimą bei tarptautinės komandos augimą. Šiais metais mes daugiausiai dėmesio skiriame instituciniams investuotojams, technologijoms bei mūsų istorinio augimo tempo palaikymui. Mes siekiame paleisti keletą institucinių paskolų produktų, įskaitant Liuksemburge įsikūrusį paskolų fondą, vykdyti mūsų platformos veiklas bei pakeisti mūsų dabartinį duomenimis pagrįstą sprendimų priėmimo būdą į 90% automatizuotą finansinių įsipareigojimų priėmimą iki 2025 metų. Mes taip pat ketiname užbaigti kurti mūsų API valdomą investicijų aplikaciją ir pradėti jos integracijos procesą su kitais rinkos dalyviais. Geografinė plėtra yra neišvengiama ir šiais metais mes atidarysime mažiausiai dar dvi naujas rinkas. Kadangi šventai tikime mūsų bendruomenės svarba ir galia, labai džiaugiamės galėdami suteikti jai galimybę prisidėti prie dabartinio mūsų kapitalo padidinimo ir kviečiame prisijungti prie šios fantastiškos kelionės kartu su mumis. Tai yra mūsų kito finansavimo etapo per „Seedrs“ platformą motyvai.“

Top