„Bankera“ šventiniu laikotarpiu ne tik vykdys mokėjimus, bet ir atidarys sąskaitas, operatyviai išduos virtualias mokėjimų korteles

 Lietuvių įkurta fintech „Bankera“ skelbia, jog Velykinių laikotarpiu klientai galės vykdyti momentinius mokėjimus, o nauji klientai turės galimybę greitai ir nemokamai atsidaryti sąskaitą bei užsisakyti virtualią nemokamą kortelę, kuri leis patogiai atsiskaityti už šventinius pirkinius internete.

102030Nuotrauka: © Bankera

„Kiekvienas mūsų klientas Velykiniu laikotarpiu galės atlikt momentinius mokėjimus į Europos finansų įstaigas, prisijungusias prie momentinių mokėjimų sistemos „SEPA Instant“, o jų pervestos lėšos gavėjus pasieks akimirksniu. Finansinių paslaugų versle svarbiausias yra klientų pasitikėjimas, kurį labiausiai lemia kokybiškas ir greitas aptarnavimas. Tad kiekvienas naujas klientas, kuriam prireiktų nemokamos virtualios kortelės, leidžiančios patogiai ir greitai atsiskaityti už pirkinius ar dovanas artimiesiems, galės ją operatyviai gauti net ir šventiniu metu“,  - sako „Bankera“ bendraįkūrėjas Vytautas Karalevičius.

„Bankera“ platformoje privatiems klientams pinigų pervedimų, mokėjimo sąskaitų bei „Visa“ mokėjimo kortelių paslaugos teikiamos nemokamai. Siekiant užtikrinti sklandų naudojimąsi paslaugomis, „Bankera“ platformoje visi klientai kiekvieną dieną aptarnaujami gyvai 24 valandas per parą.

Privačių asmenų ir verslo atlikti momentiniai mokėjimai eurais vykdomi per Europos mokėjimų tarybos valdomą „SEPA Instant“ sistemą, leidžiančią akimirksniu kiekvieną dieną ir bet kuriuo metu atlikti tarpbankinius pervedimus, siekiančius net iki 100 000 eurų.

„Bankera“ privačius ir verslo klientus aptarnauja Lietuvos banko išduotą elektroninių pinigų įstaigos licenciją turinti fintech įmonė „Pervesk“, kuri nuo 2021 m. vasario 2 dienos yra patvirtinta momentinių mokėjimų sistemos „SEPA Instant“ narė. 2020 m. gruodžio mėn. įmonei „Pervesk“ buvo suteiktas ir pagrindinės mokėjimų kortelių tinklo „Visa“ narės (angl. principal member) statusas.

Nemokamą sąskaita ir mokėjimo kortelę klientai gali užsisakyti nuotoliniu būdu, užsiregistravę „Bankera“ platformoje: https://bankera.com/lt-LT/

Fintech „Bankera“ įkūrė trys lietuviai: Justas Dobiliauskas, Mantas Mockevičius ir  Vytautas Karalevičius. 2020 metais „Bankera“ sukurtas smulkaus ir vidutinio verslo finansavimo sprendimas buvo pripažintas geriausiu Europos Komisijos inicijuotame hakatone, o tais pačiais metais vykusiame „Fintech Week Lietuva“ renginyje „Bankera“ pripažinta geriausią fintech sprendimą verslui sukūrusia įmone. Tarptautiniame pirmaujančių fintech inovatorių reitinge „2019 Fintech100: Leading Global fintech innovators“ „Bankera“ yra vienintelė Lietuvai atstovaujanti bendrovė, užimanti 42 vietą.

Top