„Revolut“ samdys 1 000 pardavimo specialistų, plečia komandą Vilniuje

Spausdinti

Pasaulinė finansų platforma „Revolut“, turinti 15 milijonų klientų visame pasaulyje ir daugiau nei 300 000 iš jų Lietuvoje, plečia savo komandą. Finansinių technologijų įmonių grupė kuria pasaulinę pardavimo komandą ir samdys 1 000 pardavimo specialistų. Tik sėkmingų kandidatų kiekis nulems, kiek iš 1000 atvirų pozicijų bus užpildyta Lietuvoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Portugalijoje, JK ar JAV.

RevolutNuotrauka: © Revolut

„Norime palengvinti įmonėms prekybą tarptautiniu mastu ir pasiūlyti joms naudotis mūsų lengvai prieinamomis finansinėmis paslaugomis, įskaitant valiutų konvertavimą geriausiomis kainomis, įmonių išlaidų valdymo bei mokėjimų surinkimo paslaugas. Norime pasiekti milijonus verslininkų Europoje ir JAV, todėl ieškome 1000 pardavimų specialistų, turinčių mažiausiai šešių mėnesių patirtį B2B pardavimų srityje, geras anglų ir prancūzų, vokiečių ar ispanų kalbų žinias“, – sako naujai struktūrai vadovausiantis „Revolut“ grupės pardavimų vadovas Matthew Acton Davis.

Tai nėra vienintelė komanda, į kurios plėtrą investuos „Revolut“. Finansinių technologijų įmonių grupė taip pat plečia bankininkystės, finansinių nusikaltimų ir pinigų plovimo prevencijos bei klientų aptarnavimo komandas Vilniuje ir šiemet planuoja įdarbinti per 100 šių sričių specialistų.

„Revolut“ šiandien dirba beveik 2500 žmonių, iš jų 200 darbuotojų – Vilniuje. Bendrovė šiuo metu taip pat ieško kandidatų į darbo vietas, kur biuro vieta nenurodyta, o gyvenamoji vieta nesvarbi. Tokiu būdu „Revolut“ sieks pritraukti talentų iš viso pasaulio.

Bendrovė neseniai paskelbė perenanti prie nuolatinio lankstaus darbo politikos. Reaguodama į darbuotojų pageidavimus, „Revolut“ leis darbuotojams pasirinkti, kada ir kaip dažnai jie norėtų dirbti namuose ar biure. Įmonė įgyvendina ir naujo tipo biurų strategiją „RevLabs“ – jos biurai visame pasaulyje, įskaitant Lietuvą, palaipsniui virs bendradarbystės erdvėmis.