A. Bičeika jungiasi prie „Revolut“ vadovų komandos Lietuvoje

Spausdinti

Prie pasaulinės finansų platformos „Revolut“ įmonių Lietuvoje „Revolut Bank“ ir „Revolut Payments“ vadovų komandos jungiasi Andrius Bičeika. Jo kandidatūrą tapti administracijos vadovo pavaduotoju ir valdybos nariu patvirtino Lietuvos banko Finansų rinkos priežiūros tarnyba. Valdyboje A. Bičeika bus atsakingas už įmonių plėtrą.

A.Biceika RevolutNuotrauka: A. Bičeika © Revolut

Į Lietuvą iš Jungtinės Karalystės sugrįžtantis A. Bičeika „Revolut“ dirba jau daugiau nei 4 metus, beveik nuo pat įmonės įkūrimo. Pastaruosius pusantrų metų sparčiai augančioje „Revolut“ įmonių grupėje jis laikinai ėjo grupės žmogiškųjų išteklių vadovo pareigas, anksčiau jis dirbo verslo produkto vadovu, Baltijos regiono vadovu ir grupės verslo plėtros vadovu.

„Grįžimas į Lietuvą yra natūralus kelias plečiant banko paslaugų žinomumą ir naudojimą Europoje. Apsukau visą ratą nuo pirmojo „Revolut“ biuro atidarymo ir pirmojo darbuotojo Lietuvoje 2017 metais iki sugrįžimo dabar jau pas didžiulį kolegų būrį, – sako A. Bičeika. – Stipri vadovų komanda ir ambicingi ateities planai paskatino priimti sprendimą grįžti į Lietuvą ir prisidėti prie banko augimo.“

A. Bičeika Londone su šeima praleido pastaruosius 2 metus. Pasak jo, gyvenimo ir vaikų mokslo kokybė Lietuvoje taip pat nebuvo paskutinis veiksnys, paskatinęs priimti sprendimą sugrįžti į tėvynę.

Lietuvoje „Revolut” grupės įmonės jau yra įdarbinusios 200 žmonių bankininkystės, produktų vystymo, operacijų, finansinių nusikaltimų ir pinigų plovimo prevencijos, klientų aptarnavimo srityse.

Lietuvos bendrovės „Revolut Bank“ ir „Revolut Payments“ priklauso tarptautinei „Revolut“ grupei, turinčiai 13 mln. klientų visame pasaulyje, daugiau nei 300 tūkst. iš jų – Lietuvoje. 

***

Apie „Revolut“

 

Mes kuriame pirmąją tikrai pasaulinę finansų platformą. 2015 m. „Revolut“ pradėjo savo veiklą Jungtinėje Karalystėje, pasiūliusi pinigų pervedimo ir valiutų keitimo paslaugas. Šiandien 13 milijonų mūsų klientų visame pasaulyje naudojasi dešimtimis pažangių finansinių paslaugų, kas mėnesį atlikdami daugiau nei 100 mln. transakcijų. Savo privatiems ir verslo klientams padedame palaikyti finansų discipliną, leidžiame jiems efektyviau kontroliuoti savo išlaidas ir sklandžiai atlikti pervedimus visame pasaulyje.