„Paysera“ klientams pristato „Apple Pay“

Spausdinti

„Paysera LT“, elektroninių pinigų įstaiga, teikianti einamosios sąskaitos ir pinigų pervedimo paslaugas visame pasaulyje, savo klientams pristato „Apple Pay“ – saugesnį, patikimesnį ir daugiau privatumo suteikiantį atsiskaitymo būdą, kuriuo naudojantis, klientams nereikia paduoti mokėjimo kortelės kitam asmeniui, liesti mygtukų ar atsiskaityti grynaisiais pinigais, ir kuris užtikrina visų sandorių saugumą naudojantis „iPhone“.

2020 10 14 1080x1080 Apple Pay Announcement 2Nuotrauka: Saugesnis, patikimesnis ir daugiau privatumo suteikiantis atsiskaitymo būdas su „iPhone“ ir „Apple Watch“ © Paysera

Klientai, norėdami atlikti bekontaktį mokėjimą, priglaudžia savo „iPhone“ ar „Apple Watch“ prie mokėjimo terminalo. Atsiskaitymas „Apple Pay“ yra saugus, nes patvirtinamas naudojant „Face ID“, „Touch ID“ ar įrenginio atpažinimo kodu, o taip pat konkrečios operacijos dinaminiu saugos kodu. Su „Apple Pay“ galima atsiskaityti maisto prekių parduotuvėse, vaistinėse, taksi, restoranuose, kavinėse, prekybos vietose ir kitur. 

Klientai, naudodamiesi „Apple Pay“ „iPhone“, „iPad“ ar „Mac“, gali greičiau ir patogiau atsiskaityti už pirkinius programėlėse ir „Safari“ naršyklėje, nes nereikia iš naujo susikurti paskyros ar kiekvieną kartą įvesti siuntimo ir sąskaitos išrašymo duomenų. Naudojant „Apple Pay“ lengviau atsiskaityti už maisto ir maisto prekių pristatymą, pirkinius internete, transporto paslaugas, parkavimą ir kt. „Apple Pay“ galima naudoti ir atsiskaitant per programėles „Apple Watch“.

„Apple Pay“ daug dėmesio skiria saugumo ir privatumo standartams. Susiejus savo kredito ar debeto kortelę su „Apple Pay“, kortelės numeris nėra saugomas įrenginyje ar „Apple“ serveriuose. Vietoj to, priskiriamas konkretaus įrenginio sąskaitos numeris, kuris yra užšifruotas ir saugomas jūsų įrenginio „Secure Element“, t. y. pramonės standartus atitinkančiame sertifikuotame luste, kuriame jūsų mokėjimų informacija patikimai saugoma. 

Nustatyti „Apple Pay“ paprasta. „iPhone“ atidarykite „Wallet“ programėlę, bakstelėkite „+“ ir atlikite veiksmus, kad pridėtumėte „Paysera Visa“ mokėjimo kortelę. Pridėję kortelę prie „iPhone“, „Apple Watch“, „iPad“, ar „Mac“, klientai iš kart gali pradėti naudotis „Apple Pay“ tame įrenginyje. Klientai ir toliau galės naudotis visomis „Paysera“ mokėjimo kortelės privilegijomis.