„Revolut Bank” pristatė vartojimo paskolas ir kredito korteles be jokių paslėptų mokesčių

 „Revolut Bank“ klientams Lietuvoje pristatė dvi naujas kredito paslaugas – vartojimo paskolas ir kredito korteles.

Revolut kreditasNuotrauka: Revolut kreditas © Revolut

Didžioji dalis banko klientų jau gali kreiptis paskolos iki 8 000 eurų. Paskoloms nebus taikomi jokie administravimo, komisiniai ar kiti mokesčiai, tik metinės palūkanos nuo 6,65 proc., priklausomai nuo kliento rizikos įverčio. Pavyzdžiui, skolinantis 2 000 eurų 24 mėn. laikotarpiui su 9,5 proc. metine palūkanų norma, bendra kliento mokama suma bus 2 203,38 eurų, mėnesio įmoka – 91,81 eurų, bendra vartojimo kredito kainos metinė norma – 9,93 proc.

Paraišką vartojimo paskolai galima pateikti tiesiogiai „Revolut“ mobiliojoje programėlėje, visas procesas nuo paraiškos pateikimo iki pinigų išmokėjimo trunka vos kelias minutes. Programėlėje klientai galės be papildomų mokesčių keisti paskolos grąžinimo įmokos dieną, dalį arba visą pasiskolintą sumą nemokamai grąžinti anksčiau laiko, ir bet kada pasitikrinti savo paskolos išrašą.

Be paskolų, savo klientams „Revolut Bank“ pasiūlė ir kredito korteles, kurioms pasirinkus standartinį planą nebus taikomi jokie administravimo ar mėnesiniai mokesčiai, reikės tik sumokėti kurjeriui už kortelės pristatymą. Kortelių kredito limitas galės siekti iki 3 000 eurų. Pirkiniams, už kuriuos bus atsiskaityta „Revolut Bank“ kredito kortele, palūkanų bankas neskaičiuos iki kito mėnesio paskutinės dienos – net iki 60 dienų.

„Pinigų skolinimas turi būti aiškus ir paprastas. Kaip ir su kitomis „Revolut“ paslaugomis, mes pirmiausia galvojame apie klientus, ir stengiamės suteikti jiems visiškai kitokią asmeninių finansų valdymo patirtį, – sako „Revolut Bank“ vadovas Virgilijus Mirkės. – Teikdami paskolas ir kredito korteles neapkrauname klientų paslėptais mokesčiais – jiems taikysime tik metines palūkanas, vienas žemiausių rinkoje.“

Pasak jo, „Revolut“ klientai Lietuvoje pirmieji gali pradėti naudotis naujos kartos banko paslaugomis, ir pereiti prie technologiškai pažangesnio ir patogesnio finansų valdymo.

PRANEŠIMAS ŽINIASKLAIDAI

Siūlydamas kredito paslaugas ir vertindamas klientų kreditingumą, bankas bendradarbiauja su duomenų analizės įmone „Scorify”. Norėdami pradėti naudotis kredito paslaugomis, klientai turi atsisiųsti naujausią „Revolut“ programėlės versiją. Kol kas paslaugos prieinamos ne visiems – tik Lietuvos gyventojams, turintiems „Revolut“ sąskaitą ir gaunantiems pajamas pagal darbo sutartį. Visi kiti, besidomintys paslauga, gali užsiregistruoti laukiančiųjų sąraše ir sulauks „Revolut Bank” kvietimo kreiptis dėl paskolos, kai tik bus tokia galimybė.

„Revolut Bank“ veiklą Lietuvoje oficialiai pradėjo kiek anksčiau šiais metais, pirmiausiai pasiūlęs indėlių iki pareikalavimo banko sąskaitas, apdraustas indėlių draudimu. Aktyviausiems savo klientams išbandyti kredito paslaugas bankas pasiūlė jau anksčiau, o dabar jas atveria dar didesniam klientų ratui.

Norėdami tapti banko klientais to dar nepadarę „Revolut“ vartotojai Lietuvoje gali jais tapti vos keliais paspaudimais „Revolut“ programėlėje.

Top