„SME Bank“ komercijos vadovės pareigas pradeda eiti Dovilė Bansevičienė

Spausdinti

Specializuoto neobanko verslui „SME Bank“ vadovų gretas papildė komercijos vadovė – Dovilė Bansevičienė, prieš tai ilgą laiką dirbusi AB „SEB bankas“ lėšų valdymo skyriaus vadove.

SME Bank Dovilė BansevičienėNuotrauka: „SME Bank“ komercijos vadovė Dovilė Bansevičienė © „SME Bank“

D. Bansevičienė bus atsakinga už reikalingiausių kasdienės bankininkystės paslaugų plėtrą ir sprendimų skaitmeniniam verslui diegimą bei skolinimo sprendimus, didinant finansavimo prieinamumą verslams.

„Džiaugiuosi prisijungusi prie profesionalios ir ambicingos komandos. Jau daug metų dirbu su įvairiais verslo segmentais, tarp jų ir el. komercijos, tad žinau pagrindinius šios rinkos poreikius. „SME Bank“ turi didelį potencialą augti, ir atliepti besikeičiančius vartotojų lūkesčius, pasiūlant daug patogesnius ir lankstesnius finansavimo ir kasdienės bankininkystės sprendimus, tad ateinu į organizaciją atsinešdama daug ambicingų tikslų. El. prekybos verslo dalis rinkoje tik auga, o šiems reikalingi specifiški ir lankstūs finansiniai sprendimai, tad sieksiu pasiūlyti klientams pilną finansinių paslaugų spektrą ir pilnai skaitmeninius sprendimus“ - patirtimi ir tikslais dalinasi „SME Bank“ komercijos vadovė Dovilė Bansevičienė.

Sparčiai augant el. verslo sektoriui, neobankas siekia supaprastinti paslaugų prieinamumą bei finansavimo sprendimus el. komercijos verslui, automatizuojant ir integruojant finansines operacijas.

„Bankas sparčiai auga, plečiamės į naujas rinkas, kuriame naujas paslaugas verslui ir siekiame sukurti banką, kur visos bankinės ir finansavimo paslaugos būtų  pasiekiamos visiems verslams. 2022 m. bankas sėkmingai plėtė bendradarbiavimo partnerystes su el. komercijos ir el. prekybos platformomis išplečiant finansinių paslaugų prieinamumą, tad ir toliau planuojame skirti didelį dėmesį skaitmeniniam verslui. Labai džiaugiamės, kad prie komandos prisijungė Dovilė, atsinešusi beribį žinių bagažą apie šią rinką. Dovilę labai vertiname kaip patikimą savo srities profesionalę ir tikimės, kad savo ryžtą ji išnaudos svarbiems banko tikslams pasiekti“, - pristatė D. Bansevičienę „SME Bank“ administracijos vadovas Virginijus Doveika.

Europos Centrinio Banko licenciją turintis „SME Bank“, veiklą pradėjo 2021 m. birželį. Šiuo metu, banko paslaugos prieinamos visose trijose Baltijos šalyse, o nuo 2022 m. vasaros – Suomijoje, greitu metu – Nyderlanduose. 2022 metais banko paskolų portfelis perkopė 63 mln. eurų.