„Revolut“ suteiks galimybę klientams susikurti ar pasirinkti ant kortelės esantį tekstą ar piešinį.

Spausdinti

Tokia suasmeninimo galimybė siūloma daugiau nei 300 tūkstančių klientų Lietuvoje turinčiai finansų platformai. Suasmeninti kortelę galima bet kuo: vaizdu, užrašu ar pačio kliento piešiniu.

Revolut Personalised CardsNuotrauka: Suasmenintos kortelės © Revolut

„Revolut“ tapo pirmuoju fintech rinkos žaidėju, kuris klientams pasiūlė galimybę piešti ant mokėjimo kortelės. Šia funkcija „Revolut“ iškelia klientą į kūrybinio proceso centrą ir vėl lieka ištikima savo misijai – suteikti vartotojams daugiau galimybių valdyti savo pinigus.

Piešiniai ant kortelių bus vienspalviai, dizaino elementai bus išgraviruoti lazeriu ant metalinių kortelių ir atspausdinti ant „Plus“ ir „Premium“ planų kortelių. Klientai gali laisvai ranka eskizuoti ar pridėti paveikslėlius iš vaizdų galerijos bei užrašyti pasirinktą tekstą. Sukūrę savo asmeninį kortelės dizainą klientai turės patvirtinti, kad pateiktas vaizdas neprieštarauja „Revolut“ kortelių dizaino gairėms.

Individualizuotų produktų rinka visame pasaulyje sparčiai auga. Vartotojai, besidomintys suasmenintais produktais paprastai linkę mokėti daugiau, kad gautų unikalų gaminį, leidžiantį būti išskirtiniu. Žmonės labiau linkę dažniau naudotis produktais, kurie yra suasmeninti, nes mano, kad ką nors kurti patiems yra smagu arba tai labiau atspindi jų asmenybę.

„Klientų lūkesčiai kiekvieną dieną auga, produktų individualizavimo jie tikisi realiu laiku, kaip ir greito suasmenintų prekių pristatymo. Tikimės, kad planų atnaujinimas nauja kortelių suasmeninimo funkcija dar labiau padidins klientų pasitikėjimą, o suasmenintos kortelės bus patraukli bei populiari paslauga ir klientams Lietuvoje“, – teigia Andrius Bičeika, „Revolut“ įmonių Lietuvoje generalinio direktoriaus pavaduotojas ir valdybos narys.

Korteles suasmeninti gali „Revolut“ mokamų planų „Plus“, „Premium“ ir „Metal“ klientai.  Jie gali rinktis suasmeninti skirtingų spalvų ir medžiagų korteles, priklausomai nuo dabartinio turimo plano arba pagerinti planą į „Premium“, kad gautų platesnį mokėjimo kortelių spalvų pasirinkimą (tamsiai pilka, sidabrinė, levandų, rožinė) arba į „Metal“, kur galės rinktis išskirtinę 18 g metalinę kortelę, pagamintą iš armuoto plieno lakšto (levandų, aukso, rožinės, sidabro, pilkos ir juodos spalvų). Individualizuotas korteles galima įsigyti nuo 2,99 EUR. „Revolut“ planas „Plus“ kainuoja 2,99 EUR per mėnesį, „Premium“ 7,99 EUR per mėnesį ir „Metal“ – 13,99 EUR per mėnesį. Užsakyti pasirinktą planą galima per kelias minutes tiesiogiai „Revolut“ programėlėje.

***

„Revolut“ viena programėlė, viskas apie pinigus

„Revolut“ kuria pirmąją pasaulinę finansų superprogramėlę. 2015 m. finansinių technologijų įmonė pradėjo savo veiklą Jungtinėje Karalystėje, pasiūliusi pinigų pervedimo ir valiutų keitimo paslaugas. Šiandien daugiau nei 16 milijonų „Revolut“ klientų visame pasaulyje naudojasi dešimtimis pažangių finansinių paslaugų, kas mėnesį atlikdami daugiau nei 150 mln. transakcijų. Privatiems ir verslo klientams įmonė padeda palaikyti finansų discipliną, leidžia efektyviau kontroliuoti savo išlaidas ir sklandžiai atlikti pervedimus visame pasaulyje.

www.revolut.com