„FinoMark“ su „Eskolos.lt“ padės skolininkų varginamoms įmonėms

Skolų išieškojimo kompanijia „Legal Balance“, valdanti platformą Eskolos.lt pradeda bendradarbiauti su sutelktinio finansavimo platforma „FinoMark“. Šis bendradarbiavimas turėtų padėti palengvinti skolų išieškojimo procesus ir sumažinti riziką dėl paskolos gavėjų vėluojančių įmonių. Taip tiek paskolos gavėjai, tiek jas finansuojantys investuotojai galės teigiamai įvertinti platformos patirtis.

bendradarbiavimas94Asociatyvi nuotrauka iš pixabay.com

Per sutelktinio finansavimo platformas kaip „FinoMark“ verslo vystymui gavusios lėšas įmonės kartais susiduria su nemaloniomis situacijomis, kai dėl kitų šalių kaltės, pavyzdžiui, nemokaus kliento, negali vykdyti savo finansinių įsipareigojimų. Tokiais atvejais kenčia paskolą turinčios įmonės mokumo istorija ir reputacija, negana to – nukenčia verslo paskolą finansavęs platformos investuotojas, negaudamas savo investicinės grąžos. 

Bandydamos saugoti santykius su klientais ar mėginti skolas susigrąžinti pačios, paskolą turinčios įmonės dažnai delsia pradėti skolų išieškojimo procesą, tačiau tokiu būdu skola kaupiasi, auga, o stipriai pradelsus paskolos įmokų dengimą, pačioms atsiranda rizika tapti nemokiomis.

„Kadangi esame sutelktinio finansavimo platforma, mūsų procesų sklandumas ir klientų patirtys priklauso nuo dviejų dedamųjų – investuotojų ir paskolos gavėjų. Negalėdami pasiūlyti patikimų investicinių produktų, nesudominsime investuotojų, neturėsime jų – paskolos gavėjai negaus finansavimo. Tad siekdami užtikrinti sklandų pinigų srautą platformoje, pradedame bendradarbiauti su „Eskolos.lt“, padėdami paskolos gavėjams išvengti vėlavimų, dengiant įmokas. Tokiu būdu ne tik paskolos gavėjai lengviau susitvarkys su klientų nemokumo problemomis – investuotojai taip pat lengviau išvengs atvejų, kai paskolos gavėjas pradeda vėluoti dengti įmokas“, - teigia „FinoMark“ vadovas Gražvydas Balčas. 

Bendradarbiaudami su „Eskolos.lt“ „FinoMark“ platforma savo klientams, turintiems įsiskolinimų iš trečiųjų šalių, siūlys pirmą nemokamą skolos išieškojimo paslaugą, kuri apims tiek teisminį, tiek po teisminį išieškojimą. Sekantiems išieškojimams bus taikomos konkurencingos sąlygos visu paskolos laikotarpiu. „Eskolos.lt“ klientai galės iškart atgauti didžiausią dalį skolos, parduodami skolą „Eskolos.lt“ platformai, o tai dar labiau palengvins įmonės paskolos grąžinimą. 

„Bandymas skolą susigrąžinti patiems, neretai baigiasi iššvaistytu laiku be jokių rezultatų. Todėl siūlydami platų skolų išieškojimo paslaugų spektrą, siekiame, kad klientai be jokių sunkumų ar ilgų teisinių procesų atgautų jiems priklausomus pinigus. Bendradarbiaudami su „FinoMark“, matome, kad ši mūsų paslauga bus naudinga ne tik „FinoMark“ paskolą turinčioms įmonėms, bet ir jas finansavusiems investuotojams“, - komentuoja „Eskolos.lt“ platformą valdančios „Legal Balance“ bendrovės direktorius Marius Šlepetis.

Nuo šiol „FinoMark“ klientai „Eskolos.lt“ internetinėje platformoje gali greitai ir lengvai užregistruoti savo klientų skolas ir jas perduoti išieškojimui. Be jokių išankstinių mokesčių susikūrus įmonės paskyrą, galima stebėti išieškojimo procesus ir dėl jų konsultuotis su teisininkais. 

„FinoMark“ – sutelktinio finansavimo platforma verslui, suteikianti paskolas nuo 3000 iki 500 000 eurų, ne trumpiau nei 12 mėn. veikiančioms įmonėms. 

„Eskolos.lt“ – internetinė skolų išieškojimo platforma, veikianti tarptautiniu mastu daugiau nei 10 metų.  Būdama globalaus tinklo dalimi, kuris vienija įmones daugelyje šalių, platforma sėkmingai išieško skolas bet kurioje pasaulio valstybėje. 

Top