Nekilnojamojo turto paskolų platforma „EstateGuru“ iš rizikos kapitalo fondų surinko 5,8 mln. eurų

„EstateGuru“ pranešė apie A serijos finansavimo etapo uždarymą investicijomis iš Kipro, Vokietijos, Čekijos, Austrijos, Jungtinės Karalystės ir Šveicarijos.

estateguru logoNuotrauka: © EstateGuru

Pagrindinis investuotojas „TMT Investments Plc“, Jungtinės Karalystės rizikos kapitalo fondas ir įmonė, kuri taip pat buvo viena pirmųjų „Bolt“ ir „Pipedrive“ investuotojų. Tarp kitų rizikos kapitalo bendrovių yra Šveicarijos „VC Verve Ventures“ ir „J&T Ventures“, Čekijos investicinio banko „J&T“ rizikos kapitalo fondo padalinys.

Bendra surinkta suma yra 5,8 mln. eurų (apie 7 mln. USD). Ši investicija buvo po sėkmingo akcijų pardavimo etapo „Seedrs“ platformoje šių metų gegužę. Kampanija viršijo pradinį tikslą 260%. Didžiausias kampanijos tikslas buvo pasiektas vos per keturias dienas, o ne kaip buvo planuota per 40 dienų laikotarpį.

„EstateGuru“ klesti mažmeninių investuotojų verslo modelio dėka. Nuo pat įmonės įkūrimo - 41% naujų investuotojų prisijungė iš rekomendacijų, o 90% investuotojų sugrįžo ir investavo pakartotinai. Kas antras paskolos gavėjas grįžta į „EstateGuru“ vidutiniškai per penkerius metus imdamas tris paskolas.

Šie puikūs rezultatai buvo paskata gegužės mėnesio „Seedrs“ etapui. „EstateGuru“ tiki bendruomenės svarba ir galia, taip pat mano, kad nepaprastai svarbu suteikti investuotojams galimybę dalyvauti keliant įmonės vertę.

Turime didelių technologijų ir plėtros planų ateinantiems keliems metams, o šio lėšų rinkimo etapo sėkmė leis mums siekti jų įgyvendinimo, toliau teikti visiems investuotojams ir paskolų gavėjams puikias nekilnojamojo turto finansavimo paslaugas. Kuriame modernią rinkos dalyvių ekosistemą ir manome, kad netrukus tradiciniai finansinių paslaugų teikėjai taip pat norės naudotis mūsų platforma, kad išliktų konkurencingi. Tai, kad tie patys investuotojai, investavę į du pirmaujančius Estijos startuolius, „Pipedrive“ ir „Bolt“, dabar tiki „EstateGuru“ sėkme, yra puikus patvirtinimas, kad mūsų verslo modelis tvirtas ir esame pasirengę rimtai paspartinti savo augimą, “- sako Marek Pärtel,„ EstateGuru“generalinis direktorius ir vienas iš įkūrėjų.

„Džiaugiamės galėdami paremti „EstateGuru“ projektą naujame ture. Tai išsprendžia svarbias problemas - pritraukia pinigų į nekilnojamąjį turtą ir tuo pačiu suteikia galimybę investuotojų lėšas investuoti pelningai ir moderniai. Remiantis įvairiais skaičiavimais, P2P skolinimo rinka iki 2025 m. turėtų išaugti nuo 350 mlrd. USD iki 0,5 trln. Mes labai tikime šiomis perspektyvomis “, - sako Artiomas Inyutinas, „TMT Investments“ įkūrėjas ir investicijų vadovas.

„Europoje yra didelis MVĮ finansavimo trūkumas ir didelis investuotojų apetitas didelio pelningumo investiciniams produktams. „EstateGuru“ turi puikias galimybes pasinaudoti šiomis dviem tendencijomis ir tapti pasauliniu nekilnojamojo turto paskolų lyderiu“, - pridėjo Joāo Duarte iš „Verve Ventures“.

Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite: www.estateguru.co.

Top