Medicinos centrui - „Citadele“ kreditas

Bankas V. Grybo g. įsikūrusiam Medicinos diagnositkos ir gydymo centui skolina 1,8 mln. eurų. Pinigus centras planuoja panaudoti įrangos pirkimui.

zalia sviesaAsociatyvi nuotrauka iš pixabay.com

„Privačios medicinos poreikis Lietuvoje tik auga, todėl nuolat aktyviai investuojame į sprendimus, kurie mums leistų užtikrinti dar aukštesnės kokybės paslaugas bei dar didesnį saugumą ir patogumą mūsų klientams. Didžiąją dalį gauto finansavimo skirsime mūsų centre veikiančio Oftalmologijos centro tobulinimui – įsigyti šiuo metu inovatyviausią ir naujausią Baltijos šalyse lazerinei regos korekcijai skirtą lazerį, taip pat reikalingą diagnostinę įrangą. Įrangos atnaujinimas leis mūsų klientams pasiūlyti šiandien moderniausius galimus medicininius sprendimus, o kartu užtikrinti ir dar spartesnį bei patogesnį paslaugų prieinamumą“, – komentuoja Medicinos diagnostikos ir gydymo centro direktorius Deividas Praspaliauskas.

„Privačiosios medicinos paslaugų rinka Baltijos šalyse yra perspektyvi – gyventojų poreikis laiku gauti kvalifikuotą medicininę pagalbą tebėra didelis ir jis toliau išliks senstant visuomenei. Be to, daugėja darbdavių, kurie suteikia darbuotojams papildomą sveikatos draudimą – galimybę nemokamai naudotis privačių medicinos įstaigų paslaugomis. Kokybiškų medicinos paslaugų ir jų prieinamumo poreikį dar labiau išryškino COVID-19 pandemija. Taigi privačiosios medicinos paslaugų paklausa šalyje ir toliau augs“, – pabrėžia „Citadele“ banko Verslo ir mažmeninės bankininkystės vadovas Darius Burdaitis.

Nuo 1995 m. veikiantis Medicinos diagnostikos ir gydymo centras yra vienas privačiosios medicinos Lietuvoje pradininkų ir lyderių. Šiuo metu centras suteikia daugiausiai sveikatos priežiūros paslaugų šalyje privačiai – nuo ligų prevencijos iki diagnostikos, terapinio ir chirurginio gydymo, reabilitacijos. Centre dirba per 200 gydytojų, besispecializuojančių daugiau kaip 50 medicinos sričių, veikia viena moderniausių privačių laboratorijų Baltijos šalyse, atliekanti per 700 rūšių tyrimų, tarp jų ir Covid-19, modernus chirurgijos centras, kuriame kasmet atliekama beveik 4 tūkst. operacijų. Skaičiuojama, kad iš viso per metus Medicinos diagnostikos ir gydymo centre suteikiama daugiau nei 70 tūkst. gydytojų konsultacijų.

Top