Tomas Šūmakaris vadovaus „SME Finance leasing“

„SME Finance“ dukterinei bendrovei „SME Finance leasing“ vadovaus Tomas Šūmakaris. Jis 16 metų lizingo padalinyje „Swedbank“

darbo planasAsociatyvi nuotrauka iš pixabay.com

Anot jo, alternatyvaus finansavimo rinkos dalis auga tiek Lietuvoje, tiek visoje Europoje, todėl atsiranda ir poreikis vartotojams pasiūlyti vis platesnį finansavimo produktų spektrą.

„Lizingas ir ilgalaikė nuoma turi nemažai privalumų lyginant su kitais finansavimo produktais. Sieksime ne tik tapti vienais iš rinkos lyderių siūlant šį produktą, bet ir labai aiškiai išryškinti lizingo privalumus, kad verslas geriau nei iki šiol suprastų, kokia yra šios paslaugos nauda“, – pranešime teigė jis.

T. Šūmakaris 16 metų dirbo banke „Swedbank“, kur užėmė vadovaujančias pareigas lizingo padalinyje. Prieš prisijungiant prie „SME Finance“, jis priklausė tarptautinės transporto priemonių lizingo ir ilgalaikės nuomos finansų grupės „Mogo Finance“ vadovų komandai.

„SME Finance“ veiklą pradėjo 2016 metais, šiuo metu ji yra didžiausia Baltijos šalyse nebankinio finansavimo technologijų platforma, suteikusi finansavimo už daugiau nei 500 mln. eurų. Įmonė valdo 55,1 mln. eurų finansavimo portfelį.

Top