Spalį veiklą pradėjęs „PayRay“ jau priima indėlius

Spausdinti

Į verslo paskolas ir faktoringą orientuotas bankas „Payray“ jau pradėjo priimti gyventojų indėlius per Raisin.com ir vokišką Weltsparen.de.

pelnas augoNuotrauka: © Payray

Lietuvos klientų indėliai priimami per Raisin.com – pirmąją europinę indėlių platformą, vystančią partnerystę su daugiau kaip 90 bankų. Vokietijos klientų indėliai priimami per išskirtinai šiai rinkai skirtą analogišką platformą Weltsparen.de.

Per abi šias platformas indėliai bus priimami eurais, laikotarpiui nuo šešių mėnesių iki trejų metų, teigiama „PayRay“ pranešime.

„Tapę banku nuosekliai pildome klientams teikiamų paslaugų krepšelį ir plečiame veiklos geografiją. Mūsų sprendimas priimti indėlius leis gyventojams įdarbinti sutaupytas lėšas, o verslo klientams suteiks daugiau galimybių atrasti reikalingus ir konkurencingus veiklos finansavimo sprendimus“, – pranešime sakė „PayRay“ vadovas Renato La Fianza (Renatas La Fianca).

„PayRay“ toliau koncentruosis į verslo įmonėms skirtus apyvartinio kapitalo sprendimus – faktoringą ir paskolas. Taip pat paskolos, teikiamos bendradarbiaujant su bendrove „Investicijų ir verslo garantijos“, o sprendimai ūkininkams – su Žemės ūkio paskolų garantiniu fondu. Be to, „PayRay“ teikia paskolas verslui kartu su Europos investicijų fondu pagal programą „EaSI“. Europos centrinis bankas Lietuvos banko teikimu praėjusių metų gruodį išdavė „PayRay“ licenciją, leidžiančią teikti bankininkystės paslaugas visa apimtimi. „PayRay“ įstatinis kapitalas siekia 36,4 mln. eurų.