„BTL Group“ iš „Citadele“ gaus daugiau nei 15mln. eurų paskolą

Įmonių grupė yra viena didžiausių Baltijos šalių transporto ir logistikos srityje. Gautą paskolą įmonė panaudos transporto parko atnaujinimui ir moderniam biurui įsigyti.

bendradarbiavimas23Asociatyvi nuotrauka iš pixabay.com

„Sėkminga „BTL Group“ veikla, stabiliai geri finansiniai rezultatai, augimo potencialas ir puiki ankstesnė bendradarbiavimo patirtis leidžia išplėsti finansavimo apimtį. Teigiamai vertiname grupės valdymą ir diversifikuotą veiklą, kuri užtikrino finansinį „BTL Group“ stabilumą sudėtingu laikotarpiu šiais metais. Neabejojame, kad papildomas finansavimas vieniems transporto bei logistikos rinkos lyderių suteiks papildomų galimybių ir padės įgyvendinti savo tikslus“, – sako „Citadele“ banko valdybos narys, Verslo bankininkystės tarnybos vadovas Baltijos šalims Vaidas Žagūnis.

„Itin produktyvus bei kokybiškas „Baltic transline“ ir „Citadele“ banko bendradarbiavimas turėjo didelę įtaką sėkmingiems mūsų transporto parko atnaujinimo ir kitiems verslo investiciniams projektams. Dėl to džiaugiamės galėdami ir toliau bendradarbiauti su banku. Vertiname tai, kad „Citadele“ greitai identifikavo įmonės poreikius, atsižvelgė į rinkoje dėl COVID-19 susiklosčiusią sudėtingą situaciją ir pasiūlė lanksčius sprendimus. Tikimės ir tolesnės sėkmingos partnerystės, taip pat augti kartu“, – sako bendrovės „BLT Group“ finansų vadovas Darius Milaknis.

„BTL Group“ valdo ES ir NVS šalyse veiklą vykdančias transporto ir logistikos bendroves „Baltic transline“, „Baltic transline transport“, „Baltic transline rental“, „Ferry bookings“, „Transline Europe“, „Transdepas“, taip pat šiemet įkurtas įmones „Baltic transline“ Sp.z o.o Lenkijoje ir „Baltic transline“ GmbH Vokietijoje. 2019 m. grupės pajamos augo 31 proc. ir siekė 147,5 mln. eurų

Top