SEB kredito kortelių jau nebereikia atsiimti banko skyriuje

Bankas pradėjo kredito korteles pristatyti paštu, Kortelę gauti gali tiek privatūs, tiek verslo klientai. Įprastu paštu kredito kortelės yra siunčiamos nemokamai.

credit card 1520400 640Asociatyvi nuotrauka iš pixabay.com

„Galimybe gauti naują ar atnaujintą debeto kortelę paštu klientai vis dažniau naudojosi ir iki šio pavasario, o kilus koronaviruso protrūkiui ši paslauga tapo dar svarbesnė. Karantino metu, reaguodami į susiklosčiusią padėtį, siųsdavome klientams ne tik debeto, bet ir kredito korteles, kad nereikėtų vykti jų atsiimti į skyrių, o nuo šiol klientai galės tokį naujai užsakomos kredito kortelės pristatymo būdą pasirinkti iškart pildydami paraišką internetu. Siekiame, kad klientai SEB banko paslaugomis galėtų naudotis visiškai saugiai ir patogiai, gauti jas neišeidami iš namų“, – sako Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė, SEB Baltijos šalių tarnybos mažmeninės bankininkystės vadovė.

SEB bankas Lietuvoje yra išdavęs daugiau kaip 700 tūkst. debeto ir kredito kortelių privatiems ir verslo klientams. Pasak S. Gutauskaitės-Bubnelienės, per pastaruosius tris mėnesius paštu klientams Lietuvoje buvo pristatoma apie 70 proc. naujų ir per 82 proc. atnaujinamų debeto kortelių.

Užsisakyti kredito kortelę galima internetu. Kortelės siuntimas paštu yra visiškai saugi paslauga: kortelė klientui siunčiama neaktyvinta ir be PIN kodo. Kortelės PIN kodą privatūs klientai galės sužinoti interneto banke,  verslo kortelių turėtojai – savo, kaip privataus kliento interneto banke. Kortelę aktyvinti galima interneto banke arba naudojantis SEB mobiliąja programėle.

Šiuo metu paštu SEB banko klientams pristatomos naujos užsakomos kredito kortelės. Ateityje bankas planuoja pradėti paštu siųsti ir kredito korteles, kurios atnaujinamos pasibaigus jų galiojimo laikui.

Top