"American Express" korteles prižiūrės "Swedbank"

"American Express" korteles Baltijos šalyse prižiūrės "Swedbank". Jie padės apdoroti operacijas ir savo tinkle aptarnauti "American Express" naudotojus.

american express 89024 640

Šia partneryste siekiama suteikti daugiau lankstumo ir patogumo regione besilankantiems užsienio svečiams, kurie naudojasi „American Express“ mokėjimo kortelėmis. Baltijos šalyse „Swedbank“ jau pradėjo registruoti prekybos vietas ir aptarnauti „American Express“ prekybininkus.

„Džiaugiamės galimybe dirbti su mokėjimo kortelių organizacija „American Express“, pelniusia vartotojų ir prekybininkų pasitikėjimą visame pasaulyje. Tai gera žinia ne tik Baltijos šalyse besilankantiems svečiams ir turistams, bet ir prekybininkams, kurie galės priimti mokėjimus iš tarptautinių „American Express“ kortelių turėtojų“, – sako Deimantas Trumpickas, „Swedbank“ Lėšų valdymo pardavimų palaikymo departamento direktorius.

Pasak jo, ši paslauga ypatingai aktuali apgyvendinimo, sveikatinimo, maitinimo, automobilių nuomos, pramogų ir kitų su turizmo sektoriumi susijusių verslų atstovams. Prekybininkai, kurie pirmiausiai yra orientuoti į užsienio svečių aptarnavimą ir nori savo mokėjimo terminaluose priimti mokėjimus „American Express“ kortelėmis, turėtų kreiptis į „Swedbank“ bet kurioje iš Baltijos šalių.

Skaičiuojama, kad visame pasaulyje yra daugiau nei 110 mln. „American Express“ kortelių turėtojų.

Top